Under Armour ESSENTIAL TWIST NO SHOW

Șosete scurte damă (1312586-698)

Produse alternative

30,99 Lei

KlimatexLEVI

64,99 Lei(38%) de la 39,99 Lei

Asics2PPK CUSH SOCK

89,99 Lei(38%) 54,99 Lei

SalomonSOCKS XA 2-PACK

26,99 Lei(33%) 17,99 Lei

LottoSPORT SOCK 3 PERECHI

Descriere

Under Armour ESSENTIAL TWIST NO SHOW

Șosete scurte femei Under Armour ESSENTIAL TWIST NO SHOW cu sprijin pentru bolta piciorului care reduce oboseala picioarelor, sunt concepute pentru a oferi confort sporit zi de zi. Heatgear evacuează inclusiv transpirația și se usucă rapid. Tehnologia anti-odor previne dezvoltarea bacteriilor care produc miros neplăcut, asta ca tu să te simți mereu proaspăt. Setul conține șase perechi.
  • materialul evacuează transpirația
  • croială pe gleznă

Specificaţii

Numărul articolului 1312586-698
Cod producător 1312586-698
Material 97% poliester, 3% spandex
Tehnologie ANTI-ODOR

Tehnologii utilizate

ANTI-ODOR

Tehnologie care vă menține în prospețime prin prevenire dezvoltării bacteriilor cauzatoare de miros neplăcut.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.