Under Armour ARMOUR MID KEYHOLE

Sutien sport damă (1352007754)

Descriere

Under Armour ARMOUR MID KEYHOLE

Bustieră sport de femei Under Armour ARMOUR MID KEYHOLE, confecționată din material HeatGear®. Sutien confortabil la purtare, foarte util la toate activitățile cardio cu intensitate scăzută, cum ar fi Pilates, spinning sau fitness. Minimalizează mișcarea sânilor pentru confort sport în timpul antrenamentelor. Croiala este nouă, cu construcție deschisă la spate. Materialul din care este confecționat acest top sport, este ușor, neted și elastic, ceea ce va permite mularea lui pe corp ca un al doilea strat de piele. Designul decent este completat cu inscripția Under Armour, aplicată pe tivul inferior. Ideal pentru mărimea A-C.

  • sprijin mediu
  • îmbrăcare peste cap
  • adecvată pentru toate activitățile cardio ușoare

Specificaţii

Cod producător 1307196-001
Material 87% poliester, 13% elastan
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, HeatGear

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

HeatGear

Un material cu respirabilitate unică, care elimină transpirația super rapid. Menține corpul răcoros, mai uscat și ușor. Conceput pentru temperaturi între 23 °C și 37+ °C.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.