Under Armour ARMOUR MID KEYHOLE PRINT

Sutien sport damă (1307197-007)

Produse alternative

Descriere

Under Armour ARMOUR MID KEYHOLE PRINT

Busteiră sport compresivă de femei Under Armour ARMOUR MID KEYHOLE PRINT, confecționată din material original HeatGear®, care menține corpul uscat în timpul tuturor activităților de antrenament. Sutien confortabil la purtare, foarte util pentru toate activitățile cardio cu intensitate scăzută, cum ar fi Pilates, spining sau fitness. Minimalizează mișcarea sânilor pentru confort sport în timpul antrenamentelor. Materialul este respirabil și evacuează eficient transpirația pentru corp uscat și confort. Dispune de tehnologie 4-way stretch pentru mobilitate mai bună în toate direcțiile. Materialul folosit la fabricația acestui model se adaptează perfect formei corpului ca o a doua piele. ARMOUR MID KEYHOLE PRINT este ideală pentru mărimea cupelor A-C. Banda superioară sete decorată cu imprimeu jacquard pe toată suprafața.

  • Materialul Compression menține mușchii proaspeți și ajută la regenerarea lor
  • sprijin mediu
  • îmbrăcare peste cap
  • adecvată pentru toate activitățile cardio ușoare

Specificaţii

Numărul articolului 1307197-007
Cod producător 1307197-007
Material 87% poliester, 13% elastan
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, 4-WAY STRETCH, HeatGear

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

4-WAY STRETCH

Structură ușoară care se extinde în lateral și vertical pentru mobilitate sporită și uscare rapidă.

HeatGear

Un material cu respirabilitate unică, care elimină transpirația super rapid. Menține corpul răcoros, mai uscat și ușor. Conceput pentru temperaturi între 23 °C și 37+ °C.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

264,99 Lei(17%) 217,99 Lei

Under ArmourUA UNDENIABLE DUFFLE 3.0 LG

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

RuntoRT-ROBE