Under Armour AF ICON SOLID PO HOOD

Hanorac de bărbați (1280729-003)

Produse alternative

269,99 Lei 394,99 Lei (31%)

Under ArmourREACTOR RUN BALACLAVA

179,99 Lei 269,99 Lei (33%)

Under ArmourTHREADBORNE STREAKER 1/4 ZIP

259,99 Lei 339,99 Lei (23%)

NikeDRY HOODIE FZ HPRDR LT

199,99 Lei 314,99 Lei (36%)

SalomonAGILE HZ MID M

224,99 Lei 319,99 Lei (29%)

AxisMIKINA

Descriere

Under Armour AF ICON SOLID PO HOOD

Hanorac de bărbați Under Armour AF ICON SOLID PO HOOD cu design peste cap și croială lejeră, confecționat din material confortabil Armour Fleece, dotat cu glugă și buzunar în partea de jos. Interiorul plușat ține de cald iar exteriorul se usucă rapid și evacuează transpirația. Acest model este adecvat pentru antrenamente sau purtare zilnică indiferent de vreme, datorită tehnologiei Storm1 cu tratament superior DWR. Buzunar cu buzunărel integrat în interior pentru telefon mobil. Logo Under Armour de culoare contrastantă.
  • Loose - croială lejeră pentru libertate de mișcare și confort maxim
  • Armour Fleece - material care sprijină performanțele, înlocuiește hanoracul clasic din bumbac, este surprinzător de ușor și oferă confort termic foarte bun

Specificaţii

Cod producător 1280729-003
Material 100% poliester
Fit liber
Tehnologie ColdGear, MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, ANTI-ODOR, DWR, UA STORM1

Tehnologii utilizate

ColdGear

Tehnologie care folosește țesătură din două straturi prin care circulă căldura corpului și vă menține la cald pe o durată mai îndelungată. Creat pentru temperaturi între -15 ° C și +12 ° C.

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

ANTI-ODOR

Tehnologie care vă menține în prospețime prin prevenire dezvoltării bacteriilor cauzatoare de miros neplăcut.

DWR

Material cu tratament foarte respirabil și hidrofug, care respinge ploia și zăpada pentru a vă menține uscat o perioadă mai lungă.

UA STORM1

Material impermeabil conceput special. Este rezistent la ploaie și zăpadă, adecvat pentru antrenamente realizate pe orice vreme. 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

304,99 Lei 394,99 Lei (22%)

Under ArmourCHARGED ESCAPE

54,99 Lei 69,99 Lei (21%)

CraftCOOL MID 2-PACK

109,99 Lei 144,99 Lei (24%)

Under ArmourSPEED STRIDE SHORT SLEEVE