Under Armour 7.1 SPORT BRALETTE

Sutien sport damă (1352007818)

Descriere

Under Armour 7.1 SPORT BRALETTE

Bustieră sport de femei Under Armour 7.1 SPORT BRALETTE cu croială fitted, confecționată din material dublu, foarte fin HeatGear. Sutien confortabil la purtare, foarte util la toate activitățile cardio cu intensitate scăzută, cum ar fi Pilates, spinning sau fitness. Materialul folosit la fabricație evacuează transpirația și se usucă rapid. Model original, dotat de tehnologia 4-way stretch pentru mobilitate mai bună în toate direcțiile. Panourile mesh integrate în construcție cresc respirabilitatea. 7.1 SPORT BRALETTE este ideală pentru mărimea cupelor A-C;

  • Fitted - croială pe corp pentru aspect modern, fără efect de compresie
  • îmbrăcare peste cap
  • adecvată pentru toate activitățile cardio ușoare

Specificaţii

Numărul articolului 1352007818
Cod producător 1317104-001
Material 87% poliester, 13% elastan
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, 4-WAY STRETCH

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

4-WAY STRETCH

Structură ușoară care se extinde în lateral și vertical pentru mobilitate sporită și uscare rapidă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.