MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

TRIMM VILMA

Geacă iarnă damă (1192005726)

Descriere

TRIMM VILMA

Paltonul matlasat de iarnă pentru femei TRIMM VILMA este realizat dintr-o combinație de țesătură de nailon fină cu umplutură ușoară și puf sintetic, completat de un element elastic plisat modern care conferă jachetei un aspect de lux. Paltonul este prevăzut și cu o glugă detașabilă.
  • tratament rezistent la apă
  • umplutură- puf sintetic
  • glugă cu blană artificială
  • croială îngustă

Specificaţii

Numărul articolului 1192005726
Cod producător VILMA
Material 100 % nailon
Material 1 100 % poliester (fleece)
Căptușeală 100 % polyester (synthetic down)
Glugă detașabilă
Buzunare la exterior 2 frontale cu fermoar
Greutate 301 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

169,99 Lei(41%) 99,99 Lei

LottoSAGA

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

HeadPOLLY

35,99 Lei

WillardMIKEA