Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
TREE FROG

TREE FROG PRO 1

Suport biciclete Cod: 115505
Vândut
Descriere
TreeFrog PRO 1 are o formă triunghiulară unică cu numărul 7 pentru o capacitate maximă de încărcare. Susține1 bicicletă (până la 20 kg). Nu ...
Descriere

TREE FROG PRO 1

TreeFrog PRO 1 are o formă triunghiulară unică cu numărul 7 pentru o capacitate maximă de încărcare. Susține1 bicicletă (până la 20 kg). Nu e-bike!!!! Suportul Pro 1 este fabricat din policarbonat, are două straturi și 3 ventuze TreeFrog, fiecare cu o capacitate de 110 kg, un suport pentru furcă și un suport pentru roata din spate. Suportul universal pentru furcă de 9-15x100 mm poate transporta în siguranță fie o furcă standard cu eliberare rapidă de 9 mm, fie o furcă de 15x100 mm (distanțierul Boost funcționează cu bicicleta de munte de 15x110 mm), fără a fi nevoie să deconectezi suporturile pentru furcă! Seria Pro este disponibilă cu diferite dimensiuni de ax fix de 12 mm, 15 mm și 20 mm (inclusiv furca Lefty). Este o opțiune excelentă pentru orice mașină și încape chiar și într-un rucsac, ceea ce facilitează călătoriile cu ea și este o alegere excelentă pentru utilizarea în mașinile închiriate, putând fi montată pe acoperiș, pe hatchback sau pe parbrizul din spate. Astfel, transportul bicicletei nu a fost niciodată mai ușor.

  • folosire: MTB, ROAD, TT, GRAVEL, CYCLOCROSS
  • poate transporta 1 bicicletă (până la 20 kg)
  • 3 ventuze cu aspirare TreeFrog (capacitate de 110 kg fiecare)
  • nu este necesară deconectarea suporturilor de furcă
  • poate fi montată pe acoperiș, pe hatchback sau pe parbrizul din spate

Specificaţii

Cod produs
115505
Codul furnizorului
MP0001
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
TREE FROG