Doriți primiți cadourile până de Crăciun? Nu lăsați pentru ultima sută de metri, anumite comenzi pot suferi ușoare întârzieri. recomandăm urmăriți data de livrare estimată pentru fiecare produs în parte. 

Știai că poți afișa un meniu cu produsele aflate în magazinul tău preferat? Voi seta mai târziu
Filtrează
Filtrează
Ofertă produse
Gen
Branduri
Preţ
 Lei
 Lei
Culoare
2

Trambuline

Filtrează
Filtrează după: Îți recomandăm
Filtrează după
2 Produse
De ce apar primele aceste produse?
Îl clasificăm în funcție de numărul de comenzi, evaluare, sezon și alți parametri. Află mai multe.
Plasa de volei Marimex pentru trambulină va încânta copiii și adulții. Datorită tijei ... Marimex PLASĂ VOLEJBAL
179,99 Lei
Ținta pentru trambulina Marimex va distra pe copii ore întregi. Avantajul este ... 2 Marimex ȚINTĂ TRAMBULINĂ
99,99 Lei

Nu ai găsit ce doreai din oferta prezentă?

Cu siguranță vei alege ceva din sau din .

Cu siguranță vei alege ceva din sau din .

Trambuline

Dacă ai o casă, o cabană sau o altă proprietate cu îndeajuns spațiu, atunci cumpără-ți o trambulină. Super distracție cu copii sau chiar singuri. Pentru siguranță optimă, alege un model cu plasă de protecție. Poți achiziționa și extra accesorii, precum piese de rezervă, scară ajutătoare sau plasă de rezervă. Pe scurt, totul pentru siguranță maximă.

 

Trambuline - Alege-ți bucuria de a sări

Trambuline de vânzare

Trambulinele sunt o modalitate excelentă de a te distra și de a face mișcare. Sunt potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de fitness, și pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior.

La Sportisimo.ro găsești o gamă largă de trambuline de vânzare, de la modele simple pentru copii la modele profesionale pentru adulți. Toate trambulinele noastre sunt de calitate superioară și sunt fabricate din materiale sigure și durabile.

Trambuline ieftine

Dacă cauți o trambulina ieftină, la Sportisimo.ro găsești o selecție de modele accesibile. Aceste trambuline sunt perfecte pentru familii cu buget limitat sau pentru cei care doresc să înceapă să sară.

Cum alegi o trambulina

Atunci când alegi o trambulina, este important să iei în considerare următoarele factori:

  • Dimensiune: Dimensiunea trampulei trebuie să fie potrivită pentru numărul de persoane care o vor folosi.
  • Capacitate de greutate: Trebuie să alegi o trambulina cu o capacitate de greutate suficient de mare pentru a susține greutatea ta și a celorlalți care o vor folosi.
  • Material: Trambulinele sunt fabricate din diferite materiale, cum ar fi oțel, aluminiu sau plastic. Alege un material rezistent care să poată suporta utilizarea frecventă.
  • Accesorii: Unele trambuline vin cu accesorii suplimentare, cum ar fi o plasă de siguranță sau o scară. Aceste accesorii pot crește siguranța și confortul utilizării.

Cum să instalezi o trambulina

Instalarea unei trambuline este relativ simplă. Cu toate acestea, este important să urmezi instrucțiunile furnizate de producător pentru a te asigura că trambulina este instalată în siguranță.

Îngrijirea unei trambuline

Pentru a menține trambulina în stare bună, este important să o cureți și să o întreții în mod regulat. Curăța suprafața trampulei cu apă și săpun. Înlocuiește plasa de siguranță dacă este deteriorată.

Beneficiile săritului pe trambulina

Săritul pe trambulina este o modalitate excelentă de a te distra și de a face mișcare. Iată câteva dintre beneficiile săritului pe trambulina:

  • Îmbunătățește starea de spirit
  • Reduce stresul
  • Îmbunătățește tonusul muscular
  • Îmbunătățește echilibrul și coordonarea
  • Ajută la pierderea în greutate

 

Alege și tu trambuline. Pe Sportisimo.ro avem pentru tine trambuline de vânzare și trambuline ieftine sau vino în unul din magazinele noastre!

S-ar putea să te intereseze și categoriile: Hamac | Hamac tip scaun | Frisbee | Trotinete