MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Topeak DYNAPACK

Geantă bicicletă - Topeak (7499145135)

Descriere

Topeak DYNAPACK

Geantă modernă de bicicletă Topeak cu volum de 4 litri, perfectă pentru stocarea camerei de schimb, telefonului sau a altor lucruri necesare. Instalarea este foarte rapidă datorită sistemului QuickClick. Avantajele acestui model original sunt: designul modern și spațiul mai mare de stocare, în comparație cu alte genți sub șa. Pentru mai multă protecție a utilizatorului geanta este dotată cu elemente reflectorizante.
  • pereți interiori de separare ajustabile
  • pelerină
  • buclă pentru lumină sau far pâlpâietor
  • greutate maximă admisă
  • 4,5kg

Specificaţii

Numărul articolului 7499145135
Cod producător TC2711B
Material 600 Denier
Dimensiuni 390 x 170 x 180 mm
Greutatea 500 g
Volum 4 L

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

129,99 Lei(34%) 84,99 Lei

ArcoreTAMPA

169,99 Lei(23%) 129,99 Lei

KlimatexSAFA

314,99 Lei(30%) 219,99 Lei

EtapeFREEDOM

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

RuntoKNEE