MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

THULE VITAL 3L DH

Rucsac ciclism (3314000315)

Descriere

THULE VITAL 3L DH

Rucsac de ciclism Thule VITAL 3L DH - este ușor, se încadrează în categorie modelelor hidratante și este adecvat pentru ciclism ture bicicliste realizate între 1 și 3 ore. În rezervor poți depune până la 1,75 litri de apă sau alt lichid. Modelul Thule Vital 3L crește performanța în timpul turei datorită materialelor ușoare și respirabile și tot odată grație aranjării optime a bagajului. Telefonul mobil, cheile și alte lucruri mărunte pot fi stocate în buzunarul interior din material tip plasă, prevăzut cu fermoar.

  • interiorul este divizat în două părți principale
  • tub unic ReTrakt care asigură hidratarea în timpul turei (nu este nevoie să iei mâinile de pe ghidon)
  • buzunare suplimentare (acces ușor în timpul turei pe bicicletă, cu o singură mână)
  • formă aerodinamică

Specificaţii

Numărul articolului 3314000315
Cod producător 3203637
Lățime 23 cm
Înălțime 37 cm
Adâncime 8 cm
Volum 3 l
Greutate 450 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente