The North Face WARM TIGHTS M

Lenjerie de corp bărbătească (T0C210A7L)

Produse alternative

369,99 Lei(47%) 194,99 Lei

The North FaceHYB L/S CREW NECK M

354,99 Lei(63%) 129,99 Lei

OdloSHIRT L/S SEAMLESS WARM TOP

279,99 Lei(33%) 184,99 Lei

Under ArmourCG ARMOUR MOCK

349,99 Lei(47%) 184,99 Lei

SalomonPRIMO WARM LS CN TEE M

349,99 Lei(20%) 279,99 Lei

DevoldBREEZE MAN SHIRT

Descriere

The North Face WARM TIGHTS M

Lenjerie funcțională fără cusături The North Face WARM TIGHTS oferă protecție termică de calitate în zilele reci. Fibra dură în două straturi permite protecție termică suficientă.
  • construcția ușoară oferă confort și o mobilitate mai mare

Specificaţii

Numărul articolului T0C210A7L
Cod producător T0C210A7L
Material 100% HyActive™ polipropilen
Greutate 152 g
Tehnologie HYACTIVE

Tehnologii utilizate

HYACTIVE

Material pentru stratul funcțional de bază. Oferă căldură în condiții cu vreme rece și evacuează eficient transpirația excesivă. Dispune de structură specială și diferite variante pentru sarcina ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.