MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

The North Face ULTRA MT II GTX M

Încălțăminte alergare bărbați (T932ZAW1F)

Produse alternative

684,99 Lei(41%) de la 399,99 Lei

ColumbiaCALDORADO III OUTDRY M

684,99 Lei(37%) 424,99 Lei

ColumbiaTRANS ALPS F.K.T. II

694,99 Lei(38%) 424,99 Lei

SalomonSPEEDCROSS 4 GTX

Descriere

The North Face ULTRA MT II GTX M

Un partener de încredere pe orice pistă de alergare. Acești adidași performanți The North Face ULTRA MT II GTX oferă protecție fără concurență pe cele mai dificile trasee. Sunt pantofi sport dotați cu membrană GORE-TEX®, care oferă protecție împotriva apei. Căptușeala dotată cu tehnologie FlashDry™ menține picioarele uscate, în timp ce tehnologia Snake Plate ™ previne apariția bătăturilor. Talpa exclusivă Vibram® Megagrip oferă protecție și aderență incredibilă pe orice teren.

  • tehnologia ESS Snake Plate™ asigură stabilitatea și tot odată flexibilitatea piciorului
  • tehnologia feței FlashDry™ oferă mai mult confort și respirabilitate
  • sistemul rapid de fixare permite o încălțare rapidă a încălțămintei, printr-o singură mișcare
  • greutatea indicată este pentru pereche

Specificaţii

Numărul articolului T932ZAW1F
Cod producător T932ZAW1F
Față material tip plasă, textil, material sintetic, FlashDry
Talpă intermediară EVA
Talpă cauciuc, Vibram® Megagrip
Membrană GORE-TEX®
Drop 8 mm
Rezistență la apă da
Greutate 307 g
Tehnologie GORE-TEX®, EVA, Vibram®, FLASHDRY™

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă ...

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Vibram®

Material pentru talpă, conceput pentru un teren diversificat. Compozitul exclusiv Vibram®, garantează aderență maximă atât pe uscat cât și pe umezeală.

FLASHDRY™

Material dezvoltat special pentru produse The North Face®, evacuează foarte bine transpirația de la corp. Țesătură, care reglează ingenios temperatura corporală prin transport optim al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

29,99 Lei(23%) 22,99 Lei

ReebokACTIVE CORE ANKLE SOCK 3P

84,99 Lei(52%) 39,99 Lei

LottoTRNG TEE MRB SL CO

109,99 Lei(58%) 45,99 Lei

LottoTALON