The North Face ULTRA MT II GTX M

Încălțăminte de alergare bărbați (2283000173)

Descriere

The North Face ULTRA MT II GTX M

Un partener de încredere pe orice pistă de alergare. Acești adidași performanți The North Face ULTRA MT II GTX oferă protecție fără concurență pe cele mai dificile trasee. Sunt pantofi sport dotați cu membrană GORE-TEX®, care oferă protecție împotriva apei. Căptușeala dotată cu tehnologie FlashDry™ mențin picioarele uscate, în timp ce tehnologia Snake Plate ™ previne apariția bătăturilor. Talpa exclusivă Vibram® Megagrip oferă protecție și aderență incredibilă pe orice teren.

  • ESS Snake Plate™ asigură stabilitatea și tot odată flexibilitatea piciorului
  • tehnologia feței FlashDry™ oferă mai mult confort și respirabilitate
  • greutatea indicată este pentru pereche

Specificaţii

Cod producător T932ZATJ2
Față material tip plasă, textil, material sintetic, FlashDry
Talpă intermediară EVA
Talpă Cauciuc, Vibram® Megagrip
Membrană GORE-TEX®
Drop 8 mm
Rezistență la apă da
Greutate 307 g
Tehnologie GORE-TEX®, EVA, Vibram®, FLASHDRY™

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă ...

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Vibram®

Material pentru talpă, conceput pentru un teren diversificat. Compozitul exclusiv Vibram®, garantează aderență maximă atât pe uscat cât și pe umezeală.

FLASHDRY™

Material dezvoltat special pentru produse The North Face®, evacuează foarte bine transpirația de la corp. Țesătură, care reglează ingenios temperatura corporală prin transport optim al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

69,99 Lei(48%) 35,99 Lei

ColumbiaPERFORMANCE RUNNING

179,99 Lei(8%) 164,99 Lei

KensisRORI

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ 2.0

219,99 Lei

EtapeSVEN

Produse alternative

739,99 Lei(26%) 544,99 Lei

MizunoWAVE RIDER 22 GTX

689,99 Lei(28%) 489,99 Lei

The North FaceULTRA MT II GTX M

689,99 Lei(28%) 489,99 Lei

The North FaceULTRA ENDURANCE II GTX M

634,99 Lei(25%) 469,99 Lei

SalomonSPEEDCROSS 4