MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

The North Face ULTRA ENDURANCE II GTX M

Încălțăminte de alergare bărbați (T93FXSC5L)

Produse alternative

684,99 Lei(13%) 594,99 Lei

ColumbiaTRANS ALPS F.K.T. III

629,99 Lei(17%) 519,99 Lei

ColumbiaMONTRAIL CALDORADO III

684,99 Lei(41%) de la 399,99 Lei

ColumbiaCALDORADO III OUTDRY M

684,99 Lei(37%) 424,99 Lei

ColumbiaTRANS ALPS F.K.T. II

759,99 Lei(21%) 594,99 Lei

SalomonXA PRO 3D GTX

724,99 Lei(15%) 609,99 Lei

ColumbiaCALDORADO III OUTDRY

Descriere

The North Face ULTRA ENDURANCE II GTX M

Pantofi sport neutrali de alergare pentru bărbați The North Face ULTRA ENDURANCE II GTX cu manoperă pusă la punct până la ultimul detaliu, care oferă un sprijin perfect și sigur piciorului utilizatorului. Model original, perfect pentru antrenament zilnic și, inclusiv, pentru competiții montane solicitante. Acești adidași au fost produși cu ajutorul mai multor tehnologii și materiale de primă clasă: ESS Snake Plate™, EVA (talpă intermediară), Vibram® Megagrip, (talpă exclusivă), CRADLE™, OrthoLite®.

  • tehnologia ESS Snake Plate™ asigură stabilitatea și tot odată flexibilitatea piciorului
  • căptușeală exclusivă Vibram®branțul OrthoLite® oferă un mediu uscat și sănătos pentru picioare, și o amortizare mai bună
  • talpă intermediară CRADLE™ cu densitate dublă care amortizează șocurile la fiecare pas
  • greutatea indicată este pentru perechea cu măr. 9 US

Specificaţii

Numărul articolului T93FXSC5L
Cod producător T93FXSC5L
Față poliuretan termoplastic, material textil, material tip plasă
Talpă intermediară EVA, CRADLE™
Talpă Cauciuc, Vibram® Megagrip
Membrană GORE-TEX®
Drop 8 mm
Rezistență la apă da
Greutate 360 g
Tehnologie GORE-TEX®, OrthoLite®, EVA, Vibram®, CRADLE™

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă ...

OrthoLite®

OrthoLite® oferă următoarele caracteristici și beneficii: Tehnologie care permite branțului să păstreze mai mult de 95% din grosimea sa inițială și nu se va deforma în timp.Respirabilitate ...

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Vibram®

Material pentru talpă, conceput pentru un teren diversificat. Compozitul exclusiv Vibram®, garantează aderență maximă atât pe uscat cât și pe umezeală.

CRADLE™

Tehnologia CRADLE ™ a fost dezvoltată special pentru control maxim și siguranță la fiecare pas în teren montan. Pentru alpiniști si turiști, acest sistem oferă o combinație perfectă de amortizare, ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente