The North Face SPORT L/S CR N M

Tricou bărbați (1804000284)

Descriere

The North Face SPORT L/S CR N M

Tricou de bărbați cu mânecă lungă The North Face SPORT L/S CR N M, numai bun pentru orice fel de sport. Aceast articol vestimentar este confecționat din material special, care reglează temperatura corpului, deci este ideal pentru toate activitățile unde mișcarea și relaxarea se succed.
  • strat de bază fără cusături
  • guler cu nervuri din același material pentru confort sporit
  • material care reglează adecvat umezeala și căldura
  • orificii de aerisire și elemente adaptate după corp în partea superioară din față, din spate și pe lateral pentru o ventilație mai bună
  • croială semi-compresivă

Specificaţii

Numărul articolului 1804000284
Cod producător T93Y284WW
Material 49 % bumbac, 48 % poliester, 3 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

The North Face SPORT L/S CR N M

Preţ: 184,99 Lei