MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

The North Face M DIABLO PANT

Pantaloni turistici de bărbați (1256000037)

Descriere

The North Face M DIABLO PANT

Pantaloni turistici pentru bărbați The North Face DIABLO PANT, sunt confecționați din material elastic, pentru confort în timpul purtării. Genunchii articulați cu formă anatomică și talia elastică vă oferă un confort sporit în timpul activităților d-voastră.
  • genunchi articulați
  • talie elastică

Specificaţii

Numărul articolului 1256000037
Cod producător T0A8MP-JK3
Material 94% nailon, 6% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

624,99 Lei(23%) 479,99 Lei

ColumbiaTITAN RIDGE 2

899,99 Lei(22%) 699,99 Lei

The North FaceDRYZZLE FULL ZIP PANT

434,99 Lei(27%) de la 314,99 Lei

ColumbiaMAXTRAIL II PANT

209,99 Lei(47%) 109,99 Lei

HeadCORAZON

729,99 Lei(31%) 499,99 Lei

Rock ExperienceCHRONIUS PANT

464,99 Lei

HannahGARWYN