The North Face INSTIGATOR

Rucsac de oraș (3311215371)

Descriere

The North Face INSTIGATOR

The North Face INSTIGATOR 32 este rucsac original, perfect pentru purtare în natură sau oraș. Compartimentul principal este prevăzut cu un buzunar capitonat pentru laptop de 15" și cu un buzunar pe lateral din material tip plasă, care se închide cu fermoar. Buzunarul exterior, dotat cu fermoar, are organizator în interior pentru diferite lucruri necesare. Pe lateral se află un buzunar ascuns. Partea frontală este prevăzută cu imprimeu și un buzunar elastic. Spatele este capitonat și bretelele de umăr ergonomice dispun de curea de piept.
  • compartiment cu buzunar căptușit pentru 15" laptop
  • buzunar cu fermoar și organizator în interior pentru diferite lucruri mărunte
  • buzunar ascuns pe lateral
  • spate capitonat

Specificaţii

Cod producător T93KUU5XE
Material 100% nailon
Capac / Fermoar fermoar
Centură la talie nu
Curea la piept da
Lățime 55 cm
Înălțime 32 cm
Adâncime 19 cm
Volum 32 l
Greutate 1.13 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

604,99 Lei(27%) 439,99 Lei

The North FaceSURGE

494,99 Lei(19%) 399,99 Lei

The North FaceRECON

124,99 Lei(27%) 90,99 Lei

ReaperBENDER 18

494,99 Lei(19%) 399,99 Lei

The North FaceRECON