The North Face INSTIGATOR 28

Rucsac (3311215891)

Descriere

The North Face INSTIGATOR 28

Acest rucsac ușor The North Face INSTIGATOR 28 îți va păstra toate obiectele în siguranță atunci când te grăbești. Designul său minimalist protejează discret echipamentul pe străzile aglomerate și în transportul public. Rucsacul are spatele căptușit și curea la piept pentru o purtare mai ușoară și confortabilă.
  • compartiment pentru notebook cu căptușeală fleece care protejează computerul de lovituri și căderi
  • spate capitonat
  • mâner pentru purtarea în mână

Specificaţii

Numărul articolului 3311215891
Cod producător T93KUWLR0
Material 420D nailon, 900D poliester
Capac/Fermoar fermoar
Centură talie nu
Curea la piept da
Alte dotări buzunar pentru notebook (38,1 cm x 29,2 cm)
Lățime 29.8 cm
Înălțime 48.9 cm
Adâncime 17.8 cm
Volum 28 l
Greutate 1.02 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

The North Face INSTIGATOR 28

Preţ: 359,99 Lei