The North Face FLYWEIGHT DUFFEL

Geantă sport (9111036661)

Descriere

The North Face FLYWEIGHT DUFFEL

Geantă ușoară și stilată The North Face FLYWEIGHT DUFFEL, pe care o poți transporta în mână sau peste umăr, perfectă pentru stocarea echipamentului sportiv sau lucrurilor necesare pentru excursii de o zi. Se adună ușor în propriul buzunar. Datorită curelei peste umăr și mânerelor elastice transportul este ușor. În buzunarele laterale din material tip plasă poți depozita bidon cu apă. Materialul foarte ușor și rezistent, folosit la fabricație, va fi apreciat garantat.
  • material ușor și rezistent
  • posibilitate de adunare în propriul buzunar
  • bretea pete umăr și mânere
  • compartimentul principal este cu fermoar
  • buzunar exterior de siguranță cu fermoar
  • buzunare exterioare tip plasă, destinate stocării bidonului cu apă

Specificaţii

Numărul articolului 9111036661
Cod producător NF0A3KWPMN8
Material 60 g/m² nailon cu ripstop din material Cordura®
Lățime 34 cm
Înălțime 52 cm
Adâncime 22 cm
Volum 27 l
Greutate 190 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

The North Face FLYWEIGHT DUFFEL

Preţ: 274,99 Lei