The North Face FLEX 2 BIG LOGO LS M

Tricou de bărbați (1132159064)

Descriere

The North Face FLEX 2 BIG LOGO LS M

Tricoul clasic cu mâneci lungi pentru bărbați The North Face FLEX 2 BIG LOGO LS M este confecționat dintr-un material reciclat. Materialul FlashDry ™ elimină umezeala, chiar și în timpul unei transpirații abundente, păstrând trupul răcoros, uscat și confortabil. Pe partea din față este decorat cu logo-ul brandului.
  • material cu uscare rapidă FlashDry™, care evacuează eficient transpirația
  • mâneci lungi
  • decolteu rotund
  • grafică pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului 1132159064
Cod producător NF0A3YHGEC3
Material 88 % poliester reciclat, 12 % elastan
Tehnologie FLASHDRY™

Tehnologii utilizate

FLASHDRY™

Material dezvoltat special pentru produse The North Face®, evacuează foarte bine transpirația de la corp. Țesătură, care reglează ingenios temperatura corporală prin transport optim al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

The North Face FLEX 2 BIG LOGO LS M

Preţ: 139,99 Lei