The North Face EXPLORE FUSEBOX S

Rucsac (3311215721)

Descriere

The North Face EXPLORE FUSEBOX S

Traversează străzile orașului pe două roți sau pe jos cu această geantă / rucsac extraordinar de durabilă și elegantă The North Face EXPLORE FUSEBOX S. Poți transporta acest bagaj ca un rucsac sau să-l prinzi de mâner și să mergi pe drum cu tot ce ai nevoie cu tine. Există și un compartiment pentru notebook cu căptușire din fleece pentru drumurile zilnice.

  • datorită materialului Burly 900D BAse Camp această borsetă este suficient de rezistentă și elegantă pentru orice plimbare prin oraș
  • bretelele sunt căptușite pentru o folosință confortabilă toata ziua
  • are compartimentul principal în formă de bloc cu acces de sus, închis cu fermoar pentru a pune tot ce ai nevoie în oraș zilnic
  • două mâneruri ce se unesc cu o capsă metalică pentru transport confortabil
  • compartiment pentru notebook cu căptușeală fleece care protejează computerul de lovituri și căderi
  • capacul superior include un compartiment interior cu plasă cu fermoar
  • două bucle exterioare elegante permit să agăți alte lucruri la rucsac

Specificaţii

Cod producător NF0A3KYVEF11
Material 900D 100 % poliester cu înveliș TPE PVC
Capac/Fermoar fermoar
Centură talie nu
Curea la piept da
Alte dotări buzunar pentru notebook (29 cm x 22 cm)
Volum 14 l
Greutate 720 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

The North Face EXPLORE FUSEBOX S

Preţ: 469,99 Lei