The North Face ELECTRA W

Rucsac de femei (T92RDA5YZ)

Produse alternative

Descriere

The North Face ELECTRA W

Rucsacul de femei The North Face ELECTRA este ideal pentru a depozita diverse obiecte necesare. Buzunarele de diferite dimensiuni permit o bună organizare a bagajului iar buzunarul mic prevăzut cu material fleece moale este ideal pentru transportarea ochelarilor sau a telefonului mobil. 

  • buzunar pentru laptop 24 cm x 27,9 cm (9,4'' x 11'')

Specificaţii

Numărul articolului T92RDA5YZ
Cod producător T92RDA5YZ
Material 300D heather poliester
Capac/Fermoar fermoar
Centură talie nu
Curea la piept nu
Alte dotări buzunar pentru laptop; 24 cm x 27,9 cm
Volum 12 l
Greutate 595 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.