The North Face ELECTRA SLING L

Rucsac damă (3311215930)

Descriere

The North Face ELECTRA SLING L

Rucsac mic de femei The North Face ELECTRA SLING L, perfect pentru purtare în sala de sport sau la plimbare. Îl poți purta pe umărul stâng sau drept, sau pe spate. Cureaua de umăr ajustabilă dispune de buzunar din materail tip plasă, destinat stocării telefonului mobil. Partea din spate este confortabilă. Compartimentul principal spațios este prevăzut cu buzunar interior tip plasă, care se închide cu fermoar și care permite o stocare mai organizată a lucrurilor. Curelele adăugate sunt perfecte pentru atârnarea de exemplu a saltelei sport.
  • curea de umăr ajustabilă cu buzunar pentru telefon mobil
  • spate capitonat
  • compartimentul principal este cu fermoar
  • curele adăugate pentru atârnarea saltelei sport

Specificaţii

Numărul articolului 3311215930
Cod producător NF0A3KYABP1
Material nailon 420D cu tratament impermeabil cu înveliș din carbonat

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

489,99 Lei(25%) 364,99 Lei

The North FaceSLACKPACK 20

409,99 Lei(23%) 314,99 Lei

ColumbiaMONTRAIL F.K.T. RUN PACK

359,99 Lei(6%) 334,99 Lei

VictorBatoh BR9008

The North Face ELECTRA SLING L

Preţ: 259,99 Lei