The North Face BOREALIS W

Rucsac damă (3311215898)

Descriere

The North Face BOREALIS W

Acest rucsac pentru femei The North Face BOREALIS W cu o suspensie îmbunătățită și curele de umăr special concepute pentru umerii femeilor pentru un plus de confort și utilitate. Acest rucsac este conceput pentru a păstra în el bunurile bine organizate și protejate. Este la fel de potrivit pentru drumeții sau pentru naveta zilnică. Buzunarul principal cu fermoar are un buzunar căptușit interior pentru laptop și un organizator intern pentru cărți sau documente. Buzunarul frontal cu fermoar are o carcasă căptușită pentru tabletă. buzunare laterale din material tip plasă pentru bidonul de apă. Buzunarul exterior este căptușit cu material fleece, deci în el pot fi ușor depozitați ochelarii de soare sau telefonul. Datorită plasei căptușite din spate va fi ușor de purtat.
  • sistemul înnoit de suspensie FlexVent ™ este conceput pentru un confort maxim, un panou căptușit la spate incredibil de confortabil și un panou în partea de jos a spatelui extrem de respirabil pentru o ventilație maximă pe tot parcursul zilei
  • bretelele pentru femei sunt flexibile, astfel încât acestea se adaptează la o gamă largă de tipuri de corpuri
  • un compartiment principal mare pentru cărți și dosare, plus un compartiment foarte protejat, dedicat pentru notebook
  • buzunarul frontal, cu spațiu spre interior, are și o cutie capitonată pentru tabletă, bucle pentru pixuri și alte buzunare cu fermoar
  • două buzunare exterioare cu plasă pentru sticlele de apă pot fi ușor utilizate ca un buzunar polivalent, cu acces rapid din lateral la smartphonebuzunarul exterior este căptușit cu material fleece pentru ochelari de soare, telefon sau chei
  • sistem frontal elastic bungee pentru atârnarea altor lucruri necesare, la exterior
  • mâner superior capitonat și confortabil
  • curea de piept cu cataramă
  • curea detașabilă la talie

Specificaţii

Cod producător T93KV4EP4
Material 420D nailon
Spate ventilat da
Capac/Fermoar fermoar
Centură talie da
Curea la piept da
Alte dotări buzunar pentru notebook (33,7 cm x 45 cm)
Volum 27 l
Greutate 1.16 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

The North Face BOREALIS W

Preţ: 344,99 Lei