The North Face BASE CAMP DUFFEL S

Geantă sport (9121115592)

Descriere

The North Face BASE CAMP DUFFEL S

În robusta geantă de expediție The North Face BASE CAMP DUFFEL S poți stoca în ordine și siguranță tot ce îți trebuie. Ascunde cheile și portofelul în buzunarul lateral cu fermoar, celelalte lucruri importante le poți depozita în buzunarul interior cu fermoar. Se poate purta pe umăr datorită bretelelor ergonomice, sau pur și simplu în mână, cu ajutorul curelelor capitonate.
  • micul buzunar cu fermoar este ideal pentru chei, portofel și alte lucuri mărunte
  • curelele de umăr detașabile, ajustabile și special concepute sunt ergonomice și cu risc minim de răsucire
  • mânerele laterale capitonate permit ridicarea și transportul genții
  • deschidere cu fermoar în forma litelei D, cu bandă protectoare, care ferește fermoarul pe vreme nefavorabilă
  • compartimentul principal include un buzunar tip plasă
  • legendara construcție robustă dispune de material rezistent la apă Base Camp, cusături întărite în zonele cu expunere, precum și cusături duble
  • patru curele de compresie
  • compartiment mic impermeabil în partea superioară, pentru includerea datelor de identificarenoutatea care constă în compartimenul din material tip plasă face din acest model bagajul ideal pentru călătoriile de aventură

Specificaţii

Cod producător T93ETOZU3
Material laminat 1000D TPE fără conținut de ftalat, nailon balistic 840D Jr.
Lățime 53 cm
Înălțime 32.5 cm
Adâncime 32.5 cm
Volum 50 l
Greutate 1.23 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

The North Face BASE CAMP DUFFEL S

Preţ: 434,99 Lei