Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Telcek

Telcek CARNE USCATĂ DE PORC

Carne uscată purcel Cod: 3790000022
Vândut
Descriere
Carne uscată Telcek de calitate superioară din eco-ferma Orlí Vrch Rejvíz. Toată carnea pentru preparare provine din ferme ecologice, în ...
Descriere

Telcek CARNE USCATĂ DE PORC

Carne uscată Telcek de calitate superioară din eco-ferma Orlí Vrch Rejvíz.

Toată carnea pentru preparare provine din ferme ecologice, în special din renumita regiune spa Jesenicko, unde se pune accent pe o stare excelentă a naturii și unde este cel mai curat aer din Europa, care conține ioni de sare de mare din Marea Baltică. Animalele din aceste ferme sunt păscute în aer liber.

Modul de preparare poartă denumirea Biltong și provine din Africa de Sud. Carnea este tratată și pusă într-un amestec unic de condimente și sare de mare, unde se conservă timp de 3-6 luni în condiții controlate în camere întunecate. Nu se folosesc conservanți chimici sau tratament termic în nici un stadiu de producție, iar produsul alimentar îndeplinește astfel clasificarea RAW. Spre deosebire de majoritatea altor produse de acest tip, procesul de procesare la acest produs nu este accelerat la început de temperatura mai ridicată, ceea ce împreună cu alegerea animalelor tinere, selecția atentă a cărnii și pregătirea specifică, face posibilă menținerea sucului în carne și consistenței mai moi a cărnii. La producție este folosită o cantitate de 3x mai mare de carne decât cântărește produsul final uscat.

  • calitatea și aroma au fost testate în Austria au fost lăudate și de bucătarul-șef, care a lucrat de asemenea la Hotelul Dvořák de patru stele din Karlovy Vary și de bucătarul-șef al hotelului Quellenhof de patru stele din Tirol
  • preparat natural în camere întunecate
  • din ferme cehe ecologice de calitate primă
  • murat in sare de mare si un amestec unic de condimente
  • fără conservanți chimici, coloranți și tratament termic
  • aliment natural fără gluten fără alergenii cunoscuți
  • o sursă rapidă și puternică de energie, substanțe nutritive, minerale și proteine
  • aliment foarte durabil în timp
  • aliment controlat de Administrația Veterinară de Stat, dispune de atestat
  • ideală pentru sportivi

Specificaţii

Compoziție
carne de porc, sare de mare, condimente
Valori nutriționale
Valoare energetică în 100 g - 1525 kj / 365 kcal. Proteine 63 g, carbohidrați mai puțin de 1 g, zaharuri 0 g, grăsimi 4 g/săturate 2 g/, sare 2 g.
Greutate
25 g
Cod produs
3790000022
Codul furnizorului
TV025
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Despre brand
Telcek