Swix STARX BODYW LS MENS

Tricou funcțional (40571)

Produse alternative

149,99 Lei(50%) 74,99 Lei

SwixSTARX BODYW PANTS MENS

189,99 Lei(61%) 72,99 Lei

KlimatexERLAND

Descriere

Swix STARX BODYW LS MENS

Lenjerie de corp Swix STARX pentru bărbați. A fost creată special pentru activitățile sportive, pentru cei care pun accent pe performanță și confort. Cu siguranță veți aprecia materialu funcțional și croiala sport.

  • respirabilitate maximă
  • super elastic în patru direcții
  • material ultra ușor
  • piese fără cusături în zona subrațului
  • tratament împotriva mirosului
  • tehnologie care previne scămoșarea
  • design X-fit

Specificaţii

Numărul articolului 40571
Cod producător 40571
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.