Swix NAOSX W

Mănuși sport de damă (1424006223)

Descriere

Swix NAOSX W

Swix NAOS X sunt mănuși de performanță, ușoare și flexibile, concepute din lycra periată. Datorită formei speciale a degetelor se vor așeza perfect pe mână. Croiala mai strâmtă este perfectă pentru antrenamente și competiții de schi, realizate în condiții cu temperaturi mai scăzute, pentru schiatul pe skiuri cu roți sau alergarea în perioada de toamnă. Piele sintetică pe palmă cu întărire între degetul mare și cel arătător.
  • silicon pe partea superioară a mâinii pentru o prindere mai bună
  • mănușă ușoară și flexibilă pentru competiții
  • Adecvate atât pentru antrenamente, cât și pentru competiții.degete cu formă ergonomică și silicon pentru aderență

Specificaţii

Numărul articolului 1424006223
Cod producător H0246.10074
Material Compoziția materialului: 86% nailon, 14% elastan, palmă: 65% nailon, 35% PU

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

424,99 Lei

SwixTRACX

284,99 Lei

SwixTRAILS

164,99 Lei(33%) 109,99 Lei

Hi-TecLADY NADER

Produse alternative