Swix MENALI

Vestă bărbați (17061.11003)

Produse alternative

414,99 Lei(19%) 334,99 Lei

SwixBLIZZARD HYBRID

359,99 Lei(19%) 289,99 Lei

Under ArmourTBORNE VANISH VEST

219,99 Lei(18%) 179,99 Lei

KlimatexMAIK

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

ProgressSS STORM VEST MAN

164,99 Lei(39%) 99,99 Lei

KlimatexAMARO

Descriere

Swix MENALI

Vestă de bărbați Swix MENALI - o combinație perfectă de confort termic, mobilitate și universalitate. Stratul compact de izolație sintetică asigură confortul termic în timpul activității fizice. Pentru schiat combină vesta cu o geacă softshell sau cu o geacă rezistentă la vânt pentru o mai mare protecție și confort termic.
  • panou elastic la spate
  • două buzunare izolate termic cu fermoar
  • un buzunare cu fermoar în partea din spate

Specificaţii

Cod producător 17061.11003
Material 100% nailon
Căptușeala 93% poliester, 7% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.