Swix DYNAMIC

Pantaloni schi bărbați (1282005543)

Descriere

Swix DYNAMIC

Pantalonii de schi pentru bărbați Swix DYNAMIC vor atrage privirile tuturor de pe pârtie. Sunt confecționați din material elastic, foarte confortabil și ușor. Panourile frontale ale pantalonilor sunt realizate dintr-o membrană rezistentă la vânt, care este îmbunătățită cu o permeabilitate și mai bună la vaporii de apă. Datorită tricotului pieptănat, elastic, cu proprietăți termoizolante, pantalonii vă oferă o respirabilitate nelimitată, ceea ce ajută la o mai bună ventilație a pantalonilor. Deoarece sunt foarte elastici, se potrivesc perfect pe corp și astfel micșorează rezistența aerului. De aceea sunt potrivite pentru curse rapide și antrenament.

  • o membrană îmbunătățită pentru o calitate și mai mare
  • softshell elastic, care protejează împotriva vântului
  • material cu respirabilitate mai bună
  • panouri ealstice pentru aerisire la spate

Specificaţii

Numărul articolului 1282005543
Cod producător 22824.75101
Material 100 % poliester
Material 1 75 % poliester, 25 % poliuretan
Material 2 84 % poliester, 16 % elastan
Membrană 80 % poliester, 20 % poliuretan
Buzunare la exterior 2 laterale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

519,99 Lei

SwixDELDA

799,99 Lei(30%) 554,99 Lei

MalojaMARCUSM

444,99 Lei

SwixCROSS

404,99 Lei(30%) 279,99 Lei

OdloAEOLUS PANTS