Suunto M5W BLACK/PINK PACK+

Sporttester damă (7443000029)

Descriere

Suunto M5W BLACK/PINK PACK+

Suunto M5 este cel mai inovativ și de calitate model din seria fitness M. Desigur, are toate caracteristicile de bază precum modelele inferioare, oferă si câteva inovatii: posibilitate de utilizare a senzorilor de viteză si de distantă, posibilitate de descărcare a programului de antrenament de pe Movescount.com - cu ajutorul PC podului - Movestick, durata recomandată pentru regenerare. În preț este inclusă centura de piept DUAL Comfort belt, realizată din material confortabil. Un ajutor ideal pentru femeile active.
  • folosire ușoară și intuitivă
  • partener universal pentru obținerea și menținerea condiției fizice

Specificaţii

Numărul articolului 7443000029
Cod producător SS020233000

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

629,99 Lei(11%) 554,99 Lei

POLARA300 HR

279,99 Lei(21%) 219,99 Lei

SigmaACTIVO

2 549,00 Lei(49%) 1 299,00 Lei

SuuntoAMBIT3 PEAK BLACK HR

Suunto M5W BLACK/PINK PACK+

Preţ: 409,99 Lei