MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Suunto AMBIT3 SPORT HR

Sporttester cu GPS (7443000075)

Descriere

Suunto AMBIT3 SPORT HR

Sporttesterul AMBIT3 SPORT este proiectat astfel încât să dezvolte performanțele d-voastră. Vă străduiți să depășiți limitele la alergare, ciclism sau înot? Atunci Ambit3 Sport GPS o să vă ofere informații precise despre timp, viteză, pași și distanță. Oferă proprietăți multisport suplimentare, cum ar fi ruta de navigare, busolă, altitudine, baterie cu autonomie de 25 de ore, măsoară chiar și ritmului cardiac în timp ce înotați datorită Smart Sensoru. Se poate conecta cu iPhon sau iPadem prin intermediul aplicației Movescount, care permite descărcarea datelor referitoare la performanțele d-voastră, fotografiile, video-urile și chiar mai mult, vă atenționează când aveți apeluri sau mesaje text. Cu noua aplicație Suunto Movescount se pot realiza fotografii și partaja în timp real datele activităților d-voastră. Aplicația permite posibilitatea de a arăta aventurile d-voastră, prietenilor de pe rețelele de socializare. Doar o singură atingere și vă puteți filma: traseul se va transforma într-un film animat cu hartă 3D, unde se vor salva fotografiile făcute în zonele prin care ați trecut. Filmul Suunto se poate face și cu alte video-uri făcute în trecut, care le aveți salvate în contul d-voastră Movescount.
 • meniu în mai multe limbi
 • după conectarea cu telefonul smartphone pentru a viziona afișează informații de la un telefon mobil (SMS-uri, apeluri pierdute)
 • ecran cu mai multe moduri de iluminare
 • busolă 3Dcu setarea declinației
 • senzor GPS - informații despre viteză, distanță și traseu
 • rezistența la apă până la 5 ATM
 • transferă datele rezultate la aplicația Movescount
 • încărcarea datorită cablului USB
 • timp de recuperare și activități - dispozitivul oferă monitorizarea activităților zilnice pentru estimare mai eficientă a timpului de recuperare
 • funcții speciale pentru alergare, înot și ciclism
 • calculează câte bazine ați înotat și recunoaște stilul de înot
 • sprijină modurile multi-sport, cum ar fi de exemplu triatlon
 • curea pentru piept Smart HR care vă permite să înregistrați în propria memorie TF, experiențele trăite în timpul activităților sport
 • buton de blocare

Specificaţii

Numărul articolului 7443000075
Cod producător SS020678000
Material carcasă poliamidă fibră de sticlă
Baterie Litiu-ion cu autonomie de 25 de ore la intervale de 60 de secunde,8 ore, la intervale de 1 secundă sau cel puțin 14 zile cu funcția ABC
Sticlă cristal mineral
brățară elastomer
Iluminare da
Calorii da
GPS GPS inclus în ceas - viteza, distanța și traseul
Alte funcții Ambit3 este compatibil cu: generația iPad 3 și mai noi, iPad Mini / iPad Air; iPhone 4S / iPhone 5 / iPhone 5c / iPhone 5s;generația iPod touch 5
Accesorii Suunto Smart Sensor cu curea pentru piept, cablu USB
Înălțime 1.55 cm
Greutate 80 g
Diametru 5 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

2 549,00 Lei(49%) 1 299,00 Lei

SuuntoAMBIT3 PEAK BLACK HR

249,99 Lei(4%) 239,99 Lei

SigmaPULSMETR PC 15.11

444,99 Lei(16%) 369,99 Lei

POLARLOOP 2

Suunto AMBIT3 SPORT HR

Preţ: 929,99 Lei