MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Suunto AMBIT3 PEAK

Ceas multifuncțional (7443000071)

În stoc

1 099,00 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
2 249,00 Lei   Economisiți: 1 150,00 Lei (51 %)
Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

Suunto AMBIT3 PEAK

Suunto Ambit3 Peak - experiențe multifuncționale - funcții speciale pentru alergare, înot și ciclism. Noul model Suunto Ambit3 Peak dispune de toate funcțiile necesare pentru alergare, înot, ciclism și antrenamente multisport. Funcția GPS oferă în plus informații precise despre timp, arată direcția corectă, asta în timp ce monitorizează bătăile inimii, toate aceste funcții face antrenamente în zonele preferate. Față de proprietățile modelului Ambit2 S, acest model dispune de funcții specifice: Înot: Ambit3 Sport dispune de funcții care măsoară ritmul cardiac în timpul activităților de înot. Cureaua pentru piept cu noul senzor Suunto Smart, care este inclus în Ambit3 Sport HR, salvează datele ritmului cardiac și le transferă către Ambit3 Sport. Timp de recuperare și activități: Suunto Ambit3 Sport oferă monitorizare activităților zilnice pentru estimarea timpului de recuperare. Ambit3 Peak - aventuri și experiență - toate într-unul pentru sport și aventuri. Ambit3 Peak este cel mai nou model din seria Suunto Ambi, este urmașul popularului model Suunto Ambit2. Aparat pentru aventurieri și sportivi adevărați, care dispune de funcții precum navigare, barometru, altimetru FusedAltiTM, busolă 3D și alte caracteristici specifice pentru activități outdoor, inclusiv toate caracteristicile noi deja descrise mai sus, într-un model de Ambit3 Sport. Ambit3 Peak în comparație cu Ambit3 Sport, are durata de funcționare a bateriei de două ori mai mare (până la 50 de ore în modul GPS). Design robust, carcasă din fibră de sticlă întărită, cadru din oțel inoxidabil, oferă modelului Ambit3 rezistență de top chiar și la cele mai dure medii indiferent de activitate. Dispune de noul Suunto Smart Sensor pentru înregistrarea ritmului cardiac. În același timp, Suunto prezintă o nouă soluție pentru monitorizare inimii - Suunto inteligent senzor. Acest produs revoluționar este cel mai mic Bluetooth Smart pentru monitorizarea precisă a ritmului cardiac. Cu ajutorul Movesense (TM), tehnologia (Suunto inteligent senzor) veți pute fi conectat la o curea pentru piept sau la echipamentul sport. Noutatea este că se poate conecta la cureaua pentru piept și posibilitatea de utilizare la înot. În timp ce înotați, datele ritmului cardiac sunt stocată în senzor, iar după ce se iese din apa, datele obținute se transferă la Ambit3 Suunto Movescount App. Suunto Smart Sensor este inclus în ambele versiuni Ambit3 Peak si Ambit3 Sport. Acesta poate fi, de asemenea, achiziționate separat și utilizate cu Suunto Movescount App sau cu un alt dispozitiv compatibil cu Bluetooth Smart.

 • meniu în mai mult limbi (EN, DE, FR, ES, IT, FI, SV, NL, PT)
 • cronometraj prin Gps:comutarea între afișarea normală și inversă (negru/alb)
 • iluminarea ecranului se poate ajusta
 • buton de blocare
 • indicator de stare a bateriei, indicat în procente, regim de economisire a energiei
 • Curea ajustabilă pentru piept și baru/ ALTI (1S, 10s), transmisia de date și cablu USB de încărcare
 • se poate personaliza după preferințe
 • analizarea avansată a antrenamentelor
 • analiza antrenamentului prin text și imagini
 • baterie detașabilă Li-ion baterie (480mAH) - ține 50 de ore. (la intervale de 60 de secunde), 15 ore. (la intervale de 1s) timp de 30 de zile, cu funcțiile ABC
 • pachetul conține: ceas, cablu de alimentare USB și manualul de utilizare
 • sticlă minerală

Specificaţii

Numărul articolului 7443000071
Cod producător SS020677000
Material plastic

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

2 549,00 Lei(49%) 1 299,00 Lei

SuuntoAMBIT3 PEAK BLACK HR

Suunto AMBIT3 PEAK

Preţ: 1 099,00 Lei