Suunto AMBIT3 PEAK

Ceas multifuncțional (7443000071)

Produse alternative

249,99 Lei(14%) 214,99 Lei
În lista de cumpărături
99,99 Lei(30%) 69,99 Lei
În lista de cumpărături
334,99 Lei(25%) 249,99 Lei
În lista de cumpărături
 • 1
 • 2
 • 3

Descriere

Suunto AMBIT3 PEAK

Suunto Ambit3 Peak - experiențe multifuncționale - funcții speciale pentru alergare, înot și ciclism. Noul model Suunto Ambit3 Peak dispune de toate funcțiile necesare pentru alergare, înot, ciclism și antrenamente multisport. Funcția GPS oferă în plus informații precise despre timp, arată direcția corectă, asta în timp ce monitorizează bătăile inimii, toate aceste funcții face antrenamente în zonele preferate. Față de proprietățile modelului Ambit2 S, acest model dispune de funcții specifice: Înot: Ambit3 Sport dispune de funcții care măsoară ritmul cardiac în timpul activităților de înot. Cureaua pentru piept cu noul senzor Suunto Smart, care este inclus în Ambit3 Sport HR, salvează datele ritmului cardiac și le transferă către Ambit3 Sport. Timp de recuperare și activități: Suunto Ambit3 Sport oferă monitorizare activităților zilnice pentru estimarea timpului de recuperare. Ambit3 Peak - aventuri și experiență - toate într-unul pentru sport și aventuri. Ambit3 Peak este cel mai nou model din seria Suunto Ambi, este urmașul popularului model Suunto Ambit2. Aparat pentru aventurieri și sportivi adevărați, care dispune de funcții precum navigare, barometru, altimetru FusedAltiTM, busolă 3D și alte caracteristici specifice pentru activități outdoor, inclusiv toate caracteristicile noi deja descrise mai sus, într-un model de Ambit3 Sport. Ambit3 Peak în comparație cu Ambit3 Sport, are durata de funcționare a bateriei de două ori mai mare (până la 50 de ore în modul GPS). Design robust, carcasă din fibră de sticlă întărită, cadru din oțel inoxidabil, oferă modelului Ambit3 rezistență de top chiar și la cele mai dure medii indiferent de activitate. Dispune de noul Suunto Smart Sensor pentru înregistrarea ritmului cardiac. În același timp, Suunto prezintă o nouă soluție pentru monitorizare inimii - Suunto inteligent senzor. Acest produs revoluționar este cel mai mic Bluetooth Smart pentru monitorizarea precisă a ritmului cardiac. Cu ajutorul Movesense (TM), tehnologia (Suunto inteligent senzor) veți pute fi conectat la o curea pentru piept sau la echipamentul sport. Noutatea este că se poate conecta la cureaua pentru piept și posibilitatea de utilizare la înot. În timp ce înotați, datele ritmului cardiac sunt stocată în senzor, iar după ce se iese din apa, datele obținute se transferă la Ambit3 Suunto Movescount App. Suunto Smart Sensor este inclus în ambele versiuni Ambit3 Peak si Ambit3 Sport. Acesta poate fi, de asemenea, achiziționate separat și utilizate cu Suunto Movescount App sau cu un alt dispozitiv compatibil cu Bluetooth Smart.

 • meniu în mai mult limbi (EN, DE, FR, ES, IT, FI, SV, NL, PT)
 • cronometraj prin Gps:comutarea între afișarea normală și inversă (negru/alb)
 • iluminarea ecranului se poate ajusta
 • buton de blocare
 • indicator de stare a bateriei, indicat în procente, regim de economisire a energiei
 • Curea ajustabilă pentru piept și baru/ ALTI (1S, 10s), transmisia de date și cablu USB de încărcare
 • se poate personaliza după preferințe
 • analizarea avansată a antrenamentelor
 • analiza antrenamentului prin text și imagini
 • baterie detașabilă Li-ion baterie (480mAH) - ține 50 de ore. (la intervale de 60 de secunde), 15 ore. (la intervale de 1s) timp de 30 de zile, cu funcțiile ABC
 • pachetul conține: ceas, cablu de alimentare USB și manualul de utilizare
 • sticlă minerală

Specificaţii

Cod producător 7443000071
Codul furnizorului 7443000071
Material plastic

Ratingul

0

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Recenzii în limbi străine:

Vojtěch Grün
13:52 14. 2. 2020
Ratingul:

Výborná výdrž baterie. I po 15 hodinách při plném výkonu (bluetooth, GPS, záznam po 1 s) vydržely a ještě zůstalo cca 20 % energie. GPS přesná, jen při feratách se občas hůř chytala, ale na běh výborné.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.