Sulov RS 68

Trotinetă (7311019231)

Descriere

Sulov RS 68

Trotinetele SULOV cu design atractiv vor fi populare în special în rândul copiilor. Trotineta satisface cele mai înalte cerinţe de design şi siguranţă. Certificată conform celui mai strict standard european EN-71. Datorită mecanismului avansat, trotineta poate fi pliată şi depliată uşor şi rapid. Puntea antiderapantă și frâna apărătoare asigură o siguranță excepțională. Dotată cu roți de 125 mm cu rulmenți ABEC5 - asigură caracteristici de manevrare de înaltă calitate.

  • trotinetă pliabilă atractivă
  • cadru uşor
  • punte antiderapantă

Specificaţii

Numărul articolului 7311019231
Cod producător SCO-ALU-125-4
Rulmenți ABEC5

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
2
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
14:40 21. 12. 2013
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
18:13 9. 8. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative