MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Stiga ZAP TZ FREESTYLE

Trotinetă freestyle (7314000026)

Descriere

Stiga ZAP TZ FREESTYLE

Trotinetă freestyle ZAP TZ, fabricată de compania suedeză STIGA, care, din 1957 este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și se bazează pe precizie - și a celor mai mici detalii. ZAP TZ este trotinetă freestyle destinată celor mai exigenți utilizatori. Este proiectată special pentru trucuri avansate, cascadorii și sărituri dificile. Componentele trotinetei sunt realizate dintr-un aliaj de aluminiu foarte puternic 7005, care este folosit pentru rezistența și durabilitatea sa la producerea cadrelor bicicletelor montane. Astfel trotineta va rezista și celor mai dificile trucuri. Mânerele sunt fabricate din crom (aliaj de crom și molibden), caracterizat prin rezistența și durabilitatea sa. Ghidonul are o înălțime de 83 cm, iar mânerele ghidonului sunt întărite cu o căptușeală moale pentru o prindere confortabilă. Roțile sunt realizate din poliuretan de calitate care este un material durabil și rezistent. Frâna de pe roata din spate asigură oprirea în timp util și controlul ideal al turei. Ciclul normal pare prea monoton? Achiziționează-ți o trotinetă freestyle și preia controlul asupra fiecărui skatepark sau străzi!

  • fabricată din cele mai rezistente și mai durabile materiale
  • concepută pentru cele mai exigente/dificile trucuri și sărituri
  • brand tradițional suedez

Specificaţii

Numărul articolului 7314000026
Cod producător 0064
Vârsta 7+
Furcă furcă fără filet cu sistem de compresie SCS
Înălțime ghidon 83 cm
Greutate 3.3 kg
Greutatea admisă 100 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

249,99 Lei

ArcoreARCADE

269,99 Lei

ArcoreWAKS

359,99 Lei

ArcoreESC2.0T

329,99 Lei(12%) de la 289,99 Lei

ArcoreESC2.0V

549,99 Lei(34%) 359,99 Lei

ArcoreRUCKUS

Stiga ZAP TZ FREESTYLE

Preţ: 889,99 Lei