Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 10
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Stiga

Stiga ZAP TZ FREESTYLE

Trotinetă freestyle Cod: 7314000026
Vândut
Descriere
Trotinetă freestyle ZAP TZ, fabricată de compania suedeză STIGA, care, din 1957 este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și ...
Descriere

Stiga ZAP TZ FREESTYLE

Trotinetă freestyle ZAP TZ, fabricată de compania suedeză STIGA, care, din 1957 este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și se bazează pe precizie - și a celor mai mici detalii. ZAP TZ este trotinetă freestyle destinată celor mai exigenți utilizatori. Este proiectată special pentru trucuri avansate, cascadorii și sărituri dificile. Componentele trotinetei sunt realizate dintr-un aliaj de aluminiu foarte puternic 7005, care este folosit pentru rezistența și durabilitatea sa la producerea cadrelor bicicletelor montane. Astfel trotineta va rezista și celor mai dificile trucuri. Mânerele sunt fabricate din crom (aliaj de crom și molibden), caracterizat prin rezistența și durabilitatea sa. Ghidonul are o înălțime de 83 cm, iar mânerele ghidonului sunt întărite cu o căptușeală moale pentru o prindere confortabilă. Roțile sunt realizate din poliuretan de calitate care este un material durabil și rezistent. Frâna de pe roata din spate asigură oprirea în timp util și controlul ideal al turei. Ciclul normal pare prea monoton? Achiziționează-ți o trotinetă freestyle și preia controlul asupra fiecărui skatepark sau străzi!

  • fabricată din cele mai rezistente și mai durabile materiale
  • concepută pentru cele mai exigente/dificile trucuri și sărituri
  • brand tradițional suedez

Specificaţii

Vârsta
7+
Furcă
furcă fără filet cu sistem de compresie SCS
Înălțime ghidon
83 cm
Greutate
3.3 kg
Greutatea admisă
100 kg
Cod produs
7314000026
Codul furnizorului
0064
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Stiga