Stiga SNOWRIDER

Schibob (8622003526)

Descriere

Stiga SNOWRIDER

Schibob Stiga SNOWRIDER, o noutate de care copii se vor bucura la maxim. Acest model nou oferă noi posibilități de petrecere a anotimpului iernii. Trotineta SNOWKICK este fabricată de compania suedeză STIGA, care, din 1957, este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și se bazează pe precizie - și a celor mai mici detalii.

Snowrider dispune de construcție foarte ușoară și rezistentă, produsă din oțel și aluminiu. Această combinație de materiale permite o manevrare foarte ușoară și asigură rezistența sporită a construcției. Curve Ski System (formă carving în partea din față) pentru o manevrare mai ușoară și mai rapidă. Ghidonul este dotat cu mânere capitonate anti-alunecoase.

  • creezi curbe prin înclinare și frânezi cu piciorul
  • bucură-te din plin de ture în viteză și de contactul direct cu zăpada
  • înălțimea recomandată a utilizatorului este până la 150 cm
  • vârstă recomandată: 5+ formă carving în partea din față pentru un control mai bun și ture mai rapide.noutate unică STIGA

Specificaţii

Numărul articolului 8622003526
Cod producător 543
Material oțel, aluminiu
Lățime 13 cm
Lungime 64 cm
Înălțime 34 cm
Greutate 4 kg
Greutatea admisă 100 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

369,99 Lei(40%) 219,99 Lei

StigaSNOWPOWER

314,99 Lei(17%) 259,99 Lei

StigaSNOWKICK

554,99 Lei(26%) 409,99 Lei

Gizmo RidersSKIDRIFTER MONSTER

314,99 Lei(17%) 259,99 Lei

StigaSNOWKICK