MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Spyder PROPULSION PANT

Pantaloni de băieți (1228020174)

Descriere

Spyder PROPULSION PANT

Pantaloni de schi pentru băieți Spyder PROPULSION PANT mențin corpul uscat și confortabil toată ziua petrecută pe pârtie. Membrana GORE-TEX și fermoarele YKK nu permit intrarea apei. Cureaua și talia reglabilă, sistemul de ventilație din zona coapsei și mânecile interioare cu terminație elastică mențin confortul intact.

  • bretele detașabile
  • talie și curea ajustabile
  • buzunare laterale din zona coapsei au fermoare impermeabile YKK AquaGuard
  • cusături pline
  • sistemul de ventilație din zona coapsei cu fermoare impermeabile YKK AquaGuard
  • manșete de protecție împotriva zăpezii în interior cu bandă elastică în partea de jos

Specificaţii

Numărul articolului 1228020174
Cod producător 195020-001
Material poliester (Plain Weave 2L cu membrană GORE-TEX Laminate), nailon texturat cu GORE-TEX laminate și DWR, PFC-free DWR
Izolație termică PrimaLoft Silver ECO Insulation (40g);
Membrană GORE-TEX
Tehnologie GORE-TEX®

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

739,99 Lei(12%) 649,99 Lei

SpyderPROPULSION PANT

739,99 Lei(25%) 554,99 Lei

VolcomBARKLEY BIB OVERALL

249,99 Lei(34%) 164,99 Lei

HeadFLOI