Sprinter SAC GONFLABIL

Sac gonflabil (3561003772)

Descriere

Sprinter SAC GONFLABIL

SAC GONFLABIL Sprinter este foarte depozitabil și ușor, îl poți purta pe umăr. Tot odată este foarte rezistent și fabricat din material de calitate. Două știfturi de siguranță sunt, de asemenea, incluse în pachet pentru a ancora sigur sacul. Este rezistent la apă și poate fi folosit și ca șezlong pe apă. Pe partea dreaptă este prevăzut cu un buzunar dublu în care poți stoca ușor un telefon mobil, o revistă, o carte sau alte lucruri mai mici care îți vor face șederea pe sac mai confortabilă. 

  • material Ripstop T120
  • buzunar dublu pentru obiecte de mici dimensiuni
  • 2 bucle și 2 2 știfturi de fixare pentru ancorarea sacului

Specificaţii

Cod producător 1150
Material 100% nailon
Lățime 70 cm
Lungime 260 cm
Greutate 1.1 kg
Greutatea admisă 250 kg
Lățime după adunare 18 cm
Lungime după adunare 35 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

Sprinter SAC GONFLABIL

Preţ: 234,99 Lei