Sportful VUELTA BIBSHORT

Șort bărbați cu bretele (7621010528)

Descriere

Sportful VUELTA BIBSHORT

Șort de ciclism pentru bărbați Sportful VUELTA BIBSHORT, prevăzut cu bretele, care oferă un confort ideal pe întreaga durată de purtare, disponibil la un preț rezonabil. Dispun de bazon Conform Pro. Bretele sunt respirabile și confortabile, realizate din material tip plasă. Model original, ideal pentru purtare în intervalul de temperatură - între 15°C și 25°C.
  • construcție anatomică
  • talie interioară elastică, prevăzută cu silicon
  • bazon Comfort Pro
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător 1101872-002
Material 80% Poliamidă, 20% Elastan
Fit Regular

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei 309,99 Lei (41%)

ProgressSS JUMPER M

de la 31,99 Lei

ArcoreEUR-131

344,99 Lei

ArcoreINFLUX