SPORT TEAM VINYL SET 10kg

Ganteră de mâna (6731036976)

Descriere

SPORT TEAM VINYL SET 10kg

Ganteră de calitate VINYL SET 10+kg de la brandul Sport Team. Mânerul este confecționat din plastic cu suprafață aderentă. Discurile se fixează sigur cu două siguranțe.

 • se pot atașa 2,5/5/7,5/10/12,5/15kg + bară 0,85kg
 • bară din metal de calitate cu diametru de 30mm care îndeplinește standardele UE.setul conține: 4 x discuri din ciment 1,25kg, 2 x discuri din ciment 2,5kg, 2x siguranțe, 1 x bară cu lungimea de 45cm (lungimea de încărcare pe o parte 2x16cm)

Specificaţii

Cod producător F-VI-SET10-01
Material metal
Greutate 10 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 7:41 21. 8. 2018

  Cristian Sterioiu

  O sa mai fie acest produs redus din nou?

  Reacţie

  • 14:02 22. 8. 2018

   SPORTISIMO (Stan Alexandru Gabriel)

   Bună ziua,

   Stimate client, din păcate nu dispunem de aceasta informație.

   O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

SPORT TEAM VINYL SET 10kg

Preţ: 94,99 Lei