SPORT TEAM Cerc din cauciuc

Cerc din cauciuc (6719009646)

În stoc - Informații despre livrare

6,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

SPORT TEAM Cerc din cauciuc

Întărește degetele într-un mod ușor și eficient. Cercul pentru rezistență inSPORTline Grip 90 poate fi utilizat, de asemenea, pentru relaxare și împotriva stresului. Cercul pentru rezistență nu ocupă spațiu și intră în orice buzunar. Îl puteți folosi oriunde și oricând aveți un moment liber.

Specificaţii

Numărul articolului 6719009646
Cod producător F-SIL-G01-01
Material Cauciuc
Diametru 6 cm

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
2
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
9:05 18. 7. 2015
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
Mihaela Cristina Enuta
22:50 26. 4. 2017
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

SPORT TEAM Cerc din cauciuc

Preţ: 6,99 Lei