Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
8x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Spokey

Spokey MANDALA 80x160CM

Prosop care se usucă rapid Cod: 4911008780
Vândut
Descriere
Prosop de plajă cu uscare rapidă Spokey MANDALA 80x160 cm, ideal pentru camping, excursii de vacanță sau concediu la apă. Îl poți folosi de ...
Descriere

Spokey MANDALA 80x160CM

Prosop de plajă cu uscare rapidă Spokey MANDALA 80x160 cm, ideal pentru camping, excursii de vacanță sau concediu la apă. Îl poți folosi de asemenea la sală la antrenamente sau la piscină. Un avantaj considerabil îl constituie și ușurința de strângere, în ciuda dimensiunilor sale, prosopul ocupă cu 80% mai puțin loc, este de șase ori mai ușor și reușește să absoarbă apa de patru ori mai rapid. Materialul folosit este moale și plăcut la atingere. Datorită caracteristicilor sale se usucă cu mult mai rapid decât un prosop obișnuit. O componentă de calitate este și ambalajul practic pentru transport și depozitare ușoară și confortabilă.

  • adecvat pentru plajă, călătorii, camping sau alte sporturi.O componentă de calitate este și ambalajul practic pentru transport și depozitare ușoară și confortabilă
  • material cu uscare rapidă
  • materialele sunt de calitate superioară

Specificaţii

Material
80 % poliester, 20 % poliamidă
Husă
da
Lățime
80 cm
Lungime
160 cm
Cod produs
4911008780
Codul furnizorului
K926049
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 8
Evaluări
Despre brand
Spokey