Spokey FITBALL III 75 CM

Minge gimnastică (6714005091)

Descriere

Spokey FITBALL III 75 CM

Minge de gimnastică SPOKEY FITBALL III cu circumferință de 75 cm, concepută din materiale de calitate foarte bună, rezistentă la alunecare. Efectul este suplimentar întărit de curele anti-alunecare în jurul întregii circumferințe a mingii. Ca rezultat, antrenamentele sunt mai sigure. Mingea poate fi folosită atât în birou, precum și pentru întărirea întregului corp și mai mult, poate fi utilizată aproape oriunde.
Ideală pentru antrenamentele realizate în casă sau pentru reabilitare. Are un efect pozitiv asupra simetriei staturii și a condiției utilizatorului. De asemenea, ajută la arderea excesului de grăsime. Pompa pentru umflare, care oferă o umflare rapidă și facilă este inclusă în pachet.
  • pompă inclusă în pachet
  • manoperă și material de calitate
  • tratament antiderapant
  • sistem ANTI-BURST (în caz de supra presiune, permite aerului să iasă)

Specificaţii

Cod producător K920938
Material PVC
Greutate admisă 300 kg
Diametru 75 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei

LoapFUNK RAVI

2 249,00 Lei(24%) 1 699,00 Lei

SuuntoSPARTAN SPORT HR

389,99 Lei(30%) 269,99 Lei

NikeAIR BELLA TR

99,99 Lei(50%) 49,99 Lei

LottoINDY VI TEE W

214,99 Lei(25%) 159,99 Lei

NikeDSTNCE 2IN1 SHORT 7IN