Speedo FLASHFLY ALLOVER SPLASHBACK

Costum de baie fete (68-07386C201)

Produse alternative

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

LottoLAVI

134,99 Lei(18%) 109,99 Lei

adidasALLOVER PRINT SWIMSUIT GIRLS

89,99 Lei(70%) 26,99 Lei

AressLUMA

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

LottoLANIE

Descriere

Speedo FLASHFLY ALLOVER SPLASHBACK

Costum de baie pentru domnișoare Speedo FLASHFLY ALLOVER SPLASHBACK cu imprimeu de design. Dispune de bretele contrastante și de spate cu decupaj mediu care oferă libertate de mișcare excelentă. Materialul folosit la fabricație este 100% rezistent la clor și foarte durabil în timp.
  • material 100% rezistent la clor, la deteriorare/rupere, care se usucă rapid
  • material foarte rezistent în timp, care își păstrează forma inițială

Specificaţii

Numărul articolului 68-07386C201
Cod producător 68-07386C201
Material 53% poliester, 47% PBT
Tehnologie ENDURANCE+

Tehnologii utilizate

ENDURANCE+

Materialul Endurance+ (50 % poliester și 50 % polybuthylen) oferă confort în timp ce înotați și rezistență ridicată. Este 100% rezistent la clor, absoarbe mai puțină apă, se usucă foarte repede ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.