MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Speedo ESSENTIALS ENDURANCE

Costum de baie băieți (68-042850001)

Produse alternative

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

O'NeillPB CALI CAMO SWIMTRUNKS

129,99 Lei(23%) 99,99 Lei

SpeedoDIGITAL PANEL AQUASHORT

149,99 Lei(20%) 119,99 Lei

NikeMASH UP

144,99 Lei(55%) 64,99 Lei

O'NeillPB RACER

119,99 Lei(20%) 94,99 Lei

SpeedoALLOVER PANEL AQUASHORT

Descriere

Speedo ESSENTIALS ENDURANCE

Acest costum de baie Speedo ESSENTIALS ENDURANCE, este adecvat pentru antrenamente sau competiții, dar și pentru înot de agrement. Costumul de baie este fabricat din material special Endurance+, care este 100% rezistent la clor. Dispun de croială confortabilă cu lungimea laterală de 6,5cm.
  • material Endurance+
  • 100% rezistent la clor și cu uscare rapidă
  • talie cu șnur pentru fixare sigură

Specificaţii

Numărul articolului 68-042850001
Cod producător 68-042850001
Material 53% poliester, 47% poliester
Tehnologie ENDURANCE+

Tehnologii utilizate

ENDURANCE+

Materialul Endurance+ (50 % poliester și 50 % polybuthylen) oferă confort în timp ce înotați și rezistență ridicată. Este 100% rezistent la clor, absoarbe mai puțină apă, se usucă foarte repede ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.