Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
SP Connect

SP Connect BIKE II IPHONE 8/7/6/6S

Suport telefon Cod: 54400
Vândut
Descriere
Fixează într-o secundă telefonul tău pe bicicletă cu ajutorul suportului SP BIKE BUNDLE II și bucură-te de accesul facil la aplicații, ...
Descriere

SP Connect BIKE II IPHONE 8/7/6/6S

Fixează într-o secundă telefonul tău pe bicicletă cu ajutorul suportului SP BIKE BUNDLE II și bucură-te de accesul facil la aplicații, playlisturi și navigare. Conceput special pentru iubitorii ciclismului, acest set include o carcasă durabilă pentru telefon, o pelerină de protecție la exterior care protejează telefonul de ploaie și noroi și un element de montaj Universal Bike Mount pe care se poate monta cu ușurință pe ghidon sau pe cadrul bicicletei. Poți utiliza SP Universal Bike Mount în două moduri: fie cu un brațul înclinabil, datorită căruia poți poziționa smartphone-ul cum vrei, sau fără braț, ca un suport cu profil scăzut. Puteți fixa în siguranță telefonul în SP Phone Case rotindu-o cu 90 °.

  • proiectat pentru Iphone 8, 7, 6 și 6S
  • SP PHONE CASE - husă subțire, care datorită construcției sale triple protejează telefonul, fără a împiedica utilizarea butoanelor și porturilor. Pe partea din spate a husei se află suportul MicroRail, care asigură conectivitatea cu alte dispozitive și, de asemenea cu suporturile SP GADGETS și GoPro.SP WEATHER COVER - husă, care protejează telefonul de ploaie, praf și noroi, în timp ce ecranul tactil rămâne complet funcțional*. Împreună cu SP PHONE CASE oferă și o protecție suficientă împotriva impactului/șocurilor.SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - Element de montare care permite montarea în condiții de siguranță a produselor SP CONNECT pe ghidon și cadrul biciletei. 2 moduri de montare
  • Are un braț reglabil pentru a regla înclinarea ceea ce permite orientarea orizontală și verticală a smartphone-ului. Asamblare fără scule datorită profilelor rotunde și plate.

Specificaţii

Cod produs
54400
Codul furnizorului
54400
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
SP Connect