Smartwool PHD SKI ULTRA LIGHT P W

Șosete schi damă (1441006209)

Descriere

Smartwool PHD SKI ULTRA LIGHT P W

Șosete de damă cu lungime până deasupra genunchilor Smartwool PHD SKI ULTRA LIGHT P W - sunt ușoare și subțiri, iar datorită lânii Merino și călduroase. Tehnologia patentată Indestructawool™ oferă durabilitate în timp excelentă și confort. Datorită tratamentului 4 Degree™ elite fit cu elasticitate dublă oferă un fit excelent pe picior, structura mesh respiră și evacuează transpirația, astfel picioarele tale vor persista uscate, indiferent de activitatea de iarnă realizată. Croiala mai strânsă se așează excelent pe piciorul feminin.
  • material plăcut în contact cu pielea
  • manoperă de calitate și confortabilă
  • cusătură la spate peste degete
  • material foarte dens, cu profil redus

Specificaţii

Numărul articolului 1441006209
Cod producător B01003-A81
Material 52% lână Merino, 45% nailon, 3% elastan
Tehnologie Lână merino, INDESTRUCTAWOOL™, VIRTUALLY SEAMLESS™

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

INDESTRUCTAWOOL™

Tehnologie care utilizează lână și oferă rezistență și confort excepționale. Această metodă folosește materialul potrivit la locul potrivit și din motivele corecte. Partea superioară este realizată ...

VIRTUALLY SEAMLESS™

Cusătura netedă pe degete pentru confort maxim în încălțăminte. Tehnologia Virtually Seamless poate fi găsită la șosetele de sport și timp liber.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Smartwool PHD SKI ULTRA LIGHT P W

Preţ: 104,99 Lei