Smartwool PHD SKI MED PATT W

Șosete ski damă (1441006208)

Descriere

Smartwool PHD SKI MED PATT W

Șosete de femei Smartwool PHD SKI PATT W, perfecte pentru folosire în timpul schiatului. Nu mai sta pe gânduri, comandă chiar acum acest accesoriu excelent. Datorită caracteristicilor precum tehnologia brevetată Indestructawool ™, care garantează o rezistență și un confort excepțional, tratamentul Degree™ elite fit care utilizează elasticitate dublă, zona flexibilă și structura mesh care respiră, evacuează transpirația și scade umiditatea, vei avea parte de un mediu cald în interior și de piele uscată la orice activitate de iarnă. Croiala mai strânsă se așează excelent pe piciorul feminin.
  • material confortabil
  • manoperă de calitate și confortabilă
  • cusătură la spate peste degete
  • material foarte dens, cu profil redus

Specificaţii

Numărul articolului 1441006208
Cod producător B01002-591
Material 56% lână Merino, 41% nailon, 3% elastan
Tehnologie Lână merino, INDESTRUCTAWOOL™, VIRTUALLY SEAMLESS™

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

INDESTRUCTAWOOL™

Tehnologie care utilizează lână și oferă rezistență și confort excepționale. Această metodă folosește materialul potrivit la locul potrivit și din motivele corecte. Partea superioară este realizată ...

VIRTUALLY SEAMLESS™

Cusătura netedă pe degete pentru confort maxim în încălțăminte. Tehnologia Virtually Seamless poate fi găsită la șosetele de sport și timp liber.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.