MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Smartwool MENS PHD LIGHT LONG SLEEVE

Tricou funcțional de bărbați (1804000079)

Ultimele produse din stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

334,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
369,99 Lei   Economisiți: 35,00 Lei (9 %)
Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

Smartwool MENS PHD LIGHT LONG SLEEVE

Tricou funcțional de bărbați Smartwool MENS PHD LIGHT LONG SLEEVE cu mâneci lungi și fermoar scurt la piept, care vă impresionează nu doar cu materialul confortabil din care este confecționat, dar și prin cusăturile plate care sunt aplicate în așa fel, încât să prevină la maxim iritația pielii, oferind astfel o senzație de confort.

  • cusături plate
  • croială strâmtă
  • material confortabil
  • proprietăți cu funcționalitate maximă

Specificaţii

Numărul articolului 1804000079
Cod producător BSO932378
Material 56% merino, 44% poliester
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

354,99 Lei(54%) 159,99 Lei

OdloSEAMLESS WARM PANT

314,99 Lei(30%) 219,99 Lei

SmartwoolMERINO 150 BASELAYER LS M

314,99 Lei(17%) 259,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY LAGGINGS

354,99 Lei(63%) 129,99 Lei

OdloSHIRT L/S SEAMLESS WARM TOP

319,99 Lei(65%) 109,99 Lei

OdloMEN ACTIVE L/S WARM

269,99 Lei(31%) 184,99 Lei

Mico3/4 PANT OFFICIAL ITA LINE

Smartwool MENS PHD LIGHT LONG SLEEVE

Preţ: 334,99 Lei