Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
SHARP SHAPE

SHARP SHAPE SUSPENSION TRAINING SYSTEM

Sistem suspendat de antrenament Cod: 138655
Vândut
Descriere
Cu sistemul suspendat de antrenament Sharp Shape SUSPENSION TRAINING SYSTEM îți vei antrena întregul corp, doar cu ajutorul propriei ...
Descriere

SHARP SHAPE SUSPENSION TRAINING SYSTEM

Cu sistemul suspendat de antrenament Sharp Shape SUSPENSION TRAINING SYSTEM îți vei antrena întregul corp, doar cu ajutorul propriei greutăți. Sistemul este conceput din benzi, carabine și catarame, datorită cărora vei putea să te antrenezi practic oriunde dorești. De aceea în pachet este inclusă o husă de transport. Produsul poate fi fixat de ușă, de o scară, de cârlige sau de crengile unui copac. Prinderea confortabilă este garantată de mânerele pentru mâini, însă acestui accesoriu nu îi lipsesc nici cele pentru picioare. În funcție de unghiul corpului se mărește sau micșorează intensitatea greutății. de aceea Sharp Shape este dotat cu o cataramă rezistentă, care se ajustează ușor în funcție de lungimea necesară a benzii și de înclinația corpului. Datorită multiplelor exerciții pe care le poți efectua, vei putea să îți antreneze toți mușchii într-un mod complex. Acest sistem de antrenament este și un accesoriu de reabilitate care te ajută să îți menții condiția fizică și să-ți dezvolți echilibrul. Avantajul este că reușește să stimuleze mușchii interni (scheletici), care sunt importanți în menținerea stabilității în poziția natură de stat. Inițial, acest sistem a fost conceput pentru armata americană, care îl folosea pentru antrenamentele fizice. Acum a devenit un accesoriu obișnuit, utilizat de sportivi sau de iubitorii unui stil de viață sănătos.
  • carabina permite instalarea sistemului aproape oriunde
  • antrenament cu propria greutate
  • mânere confortabile pentru mâini și picioare
  • husă practică inclusă
  • prinzători pentru ușă incluse
  • lățimea mânerelor - 13 cm
  • diametrul mânerului - 3,5 cm

Specificaţii

Lungime
145 - 248 cm
Greutate suportată
150 kg
Cod produs
138655
Codul furnizorului
JI0224
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
SHARP SHAPE